söndag 30 maj 2010

Lediga dagar!

Yes vi har ju haft ett par dagar ledigt nu, skönt! Torsdag kvällen blev de ut o käka på Australien stället här i Stirling, för att fira att exams va över! Kängruburgarna smakade fint, och Chloe som är från Sydeny tyckte faktiskt att de smakade äkta kängru, ett gott betyg. Blev en ganska tidig kväll eftersom vi var hyfsat trötta, dock hann vi höra lite lokala talanger bjuda på Kareoke, alltid kul!
Fredag, blev de välförtjänt sovmorgon, en sväng till gymmet, en del praktiskt fix innan de var dax för sista fredagsmiddagen me nästan hela "vårt" gäng här i Stirling, en härlig middag på City Walls o vidare på en pubsväng, en perfekt fredagskväll.
Igår åkte Jag, Nicole och Chloé upp till Aberdeen, ca 2 timmar me tåg från Stirling, hamnstad i nordöstra delen av Skottland med ca 200 000 invånare, landets tredje stad.
Mycket kyrkor (protestantismen vs katolicismen), så många att man tom gjort om en del till restauranger, pubar och klubbar! Så givetvis käkade vi lunch i en gammal kyrka!

Kyrkor, Aberdeen Eye? och stranden!
Annars bestod dagen i av sightseeing, staden imponerade inte så mycket på mig men det är alltid svårt att hitta guldkorn första gången man är i en stad. Fin matmarknad med massa seafood fanns dock!
Solen sken och även om vinden var något kylig så var bästa delen av dagen den tiden vi spenderade ner vid stranden och strandpromenaden, glass intogs givetvis! Vi såg en del som badade med kläderna på, undertiden vi satt o käkade glass i jackor...dagens ungdom!

Tillbaka i Stirling vid 9 på kvällen blev de filmkväll, perfekt!

Söndag, sovit, gymmet, röjt lite här i lgh,tvättat, fixat varmvattnet här i lgh bla.
Nu ikväll begav vi oss till bion för att kolla in SATS 2, fullsatt givetvis. Den var bättre än jag hade förväntat då den fått kass kritik, dock en del simplifierande på amerikanskt vis av "annorlunda" kulturer som jag inte gillar! men den var sevärd, många skratt!

Nää nu måste ja få lite skönhetssömn, mycket står på schemat de närmsta dagarna, o packa ska ju också göras...en konstig känsla börjar sprida sig i gänget och flygtider, strejker på BA, väskvikter etc diskuteras numera, vilket är ett tecken på att ja, snart är de dax att säga hej då, bryta upp och åka. Känns inte helt ok, men som man säger, everything has to come to an end.

Jaja imorn ska vi ha en liten intern fotbollsturnering med efterföljande BBQ, behöver ja säga att vi hoppas på sol!

Ha en skön måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar