söndag 23 maj 2010

Härliga Majdagar!

Ja ja pratar inte om plugget som tyvärr måste göras då...de e den vanliga ironin, när man behöver plugga som mest slår sommarn till med sina första dagar!
Dock tog jag ju ledig i torsdags-fredags eftersom Carro kom hit! Ja mötte upp henne i Edinburgh o vi körde en heldag i sol. Vi vandrade även upp till Arthurs Seat, en utsiktsplats mitt i stan bestående av en enorm kulle skulle man kunna säga, det var vääldigt jobbigt men värt besväret!
Såg slottet och annat "viktigt" också förstås!
Skottlands "viktiga" parlament.
Lunchade i en park, drack kaffe och åt glass i solen etc innan vi tog tåget mot Stirling!Där vi lagade oss middag och fortsatte ta igen de månader som gått utan att vi setts, innan det bar av på lite födelsedagsfest för en kompis här, mycket folk i ett litet hett kök! (Utbytesterminsfester i ett nötskal!) Precis i lagom tid till att dra vidare ner mot Stirlings "cracking nightlife" kom Portern o slängde ut oss...man får egentligen inte ha fest nu under examperiod i residencen, kan man ju kanske förstå men nu var vi faktiskt väldigt tysta. Jaja de blev en lyckad utgång me lite dans och en hel del skatt åt och med folk!

Fredagen spenderade vi här i Stirling, klassikerna avverkades, Monumentet, Uni och Slottet!
Vi fick oss en hel del sol och motion även denna dag, vi avslutade med en grillning vid bron, första grillningen för i år, givetvis var det ja som var grillmästare, där får man för att man lekt me eld i lumpen!
Lördag morgon var det väckning kl 6, dax för Carro att bege sig mot Åland! Förhoppningsvis ses vi nästa gång på Åland, då e de ja och förhoppningsvis Matilda och Lisa som kommer på besök på Åland! Sen har resten av helgen bestått av plugg men även lite socialiserade som tur e!

Nu återstår 4 dagar av plugg på denna terminen för mig, exams tis, ons och tors! Sen e de klart! Dock innebär det också att det inte är mycket tid kvar här i Skottland för mig, för denna gången iaf, vi ska dock försöka hinna med så mycket som möjligt från och med torsdag kväll innan de e dax att försöka packa ihop o flyga hem.

Ha en skön start på veckan!

1 kommentar: