tisdag 1 juni 2010

Perfekt måndag!

Vi startade med intern fotbollsturnering i solsken! Gick väl sådär för de Nordiska laget, men ja fick i alla fall göra ett par mål, även om målen var allt för små på planen!

Fortsatte med Grillning på de härliga Campus området, lite ny rödfärg fixades till huden!

På kvällen var de dax för lite födelsedagsfest, det blev en sån fest som först man tänkte jaja vi visar oss lite sen kan vi gå när vi vill, men som bara vände o blev helt galen, vi hade sjukt roligt och alla var liksom på ett så underbart humör! Blev en rätt sen kväll, natt, så idag mår man som man förtjänar...(inga bilder)

Har dock packat ihop de meta av mina grejer här nu känns lätt ångestfullt. Dock kan ja berätta att packningen gått bättre än väntat, kan ju bero på att ja har skickat hem typ 20 kg med bud, men kan de kanske bero på att man börjar lära sig och äntligen ta åt sig av mammas packnings tips! Tack packmästarn, mamma!

Nää, nu ska vi bege oss till Edinburgh, för lite lunch och en Rugbymatch på nationalstadion mellan Skottland och Japan! Blir en perfekt avslutning, dock regnar de en del just nu, men men de får man ta om man e i Skottland!

Hej hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar