tisdag 1 juni 2010

Ambivalens

Mmm ambivalens de e så ja känner just nu, för visst ska de bli skönt att komma hem, hemma kommer ju alltid vara hemma. Givetvis ska blir ju höjdaren att träffa familjen och en del vänner igen som man givetvis saknat, men tiden här har liksom bara rusat och det är svårt att förstå att denna upplevelsen nu är över, även om vi, jag kommer att bära med mig den framöver. Har lite svårt att summera terminen här i Stirling just nu eftersom jag inte riktigt förstår att det är slut...kommer nog när ja sitter på planet. Får nog komma ett inlägg senare i veckan "hemifrån" Ekeby!
När jag sa hejdå till alla ikväll var de som om jaja, go kväll, tack för ännu en rolig dag, ses imorn, men så är det ju inte.
Jaja, idag som var lite dagen efter har vi varit i Edinburgh igen, verkligen en stad att rekommendera. Vi käkade en härligt sen lunch på ett Italienskt ställe, eftersom dagen idag var som gjord för pizza. Vidare för lite strosande i stan och Starbucks kaffe givetvis.
Sen begav vi oss ut till National arenan för Rugby, Murray Field. Det var en vänskapsmatch mellan Skottland och Japan, gratis inträde!

Mycket konstiga regler och ibland sega avbrott i spelet men kul att se en match live, vi satt väldigt nära planen så man kände riktigt hur ont de gjorde ibland.Snygga vältränade grabbar var de ju också! Cool blandning mellan styrka och snabbhet i spelet. Solen sken och stämningen i publiken var på topp! (Det var bara publik på ena sidan i arenan som tar 67 000)
Skottland vann givetvis me 24-5 el nått! Givetvis fanns ett säckpipeband i kiltar på plats vilket förgyllde kvällen.Nu ska ja försöka sova lite, tidig väckning imorn.

1 kommentar: